Normans Bay House

South Coast

Private Residential | Entrance hallway

Working as architects in Eastbourne and Brighton, Shape Architecture always seeks to undertake work in the smaller adjacent towns.

Here our project is in Normans Bay along the coast from Eastbourne. The project explores how the confined entrance hallway can be improved to create a striking entrance and knit together all other rooms in the house.

A series of sculptural bespoke furniture and feature stair, set within a glazed cantilever box, form key parts of the design proposal.

Lattice screens further ensure that light filters across the space. Such an approach, bigger or smaller can be applied to any house. Our portfolio is filled with projects that explore the use of natural light and transparency in many ways.

If you are looking for architects in Eastbourne, Brighton or Hove please feel free to contact Shape Architecture to discuss your project.